Om giveaways och deras effekt gällande ditt varumärke

%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%bd%d0%b0%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8fFör dig som vill vara en modern företagare och stärka ditt varumärke på ett positivt sätt och samtidigt få ett mycket kostnadseffektivt resultat av detta, så kommer du att vara den som ska tänka på vad giveaways kan gör för dig och ditt företag. Här handlar det då om olika produkter du kan ge bort till kunder och besökare, både direkt i din butik, kontor eller på andra olika platser såsom mässor och olika tillställningar. Vad det är som gör denna produkt så effektiv och kraftfull, är att du väljer något som just din speciella målgrupp kommer att kunna ha en stor nytta av, samtidigt som du trycker din logotyp och ditt eventuella budskap på detta föremål.

Är detta då något som den du förärar med produkten kan använda synligt varje dag eller i alla fall många dagar om året, så kommer du således att få en produkt som denne och andra också kommer att se många gånger. Fördelen med detta sätt att marknadsföra sig gentemot flygblad, annonser och eventuell tv samt radioreklam är att du får en långtidsverkande effekt samtidigt som du ofta betalar ett ringa pris med användning av giveaways. Helt enkelt blir du som företagare en vinnare som sprider ditt budskap på ett effektivt sätt på alla plan.

Något som du också kommer att få är en produkt som sprider ditt varumärke på arbetsplatsen. Här kan detta vara genom att personalen använder dem i arbetet eller på rasterna. I det fallet handlar det då om enkla produkter som kaffemuggar, kalendrar och nyckelringar för att bara ta ett fåtal av alla de exempel som finns. I vissa fall så leder detta till att de som använder dina giveaways tycker att de är så bra att de blir en gratis levande reklampelare för dig under flera år utan att själva tänka på det.

ADD YOUR COMMENT