giveaways

Giveaways – stärk era band med gåvor!

Ett beprövat och bevisat effektivt sätt att stärka banden till era kunder är att dela ut nyttiga giveaways. En gåva som de har användning för under en lång tid bygger upp ett band till era kunder som är svåra att rucka på. Det har till och med visat sig att band som är tillräckligt starka ibland får företag att beställa varor från en dyrare leverantör, endast för att man har en relation sedan innan. Så genom att dela ut snygga giveaways kan ni få förtur och vinna svåra kontrakt endast genom att ha delat ut mindre gratispresenter, det kan inte bli mycket lättare än så!

Men att välja rätt giveaway kan vara lite svårare, det gäller att mottagaren får en produkt som den har användning för och som upplevs exklusiv, annars är risken stor att er investering åker i papperskorgen! Tänk er därför in i era mottagare och kunders situation, hur kan ni hjälpa dem? Kanske är giveawayen branschspecifik för just er och deras bransch? Det är oftast då det blir som mest effektivt och slående. Ni gör den unik för er och era kunder vilket gör banden er emellan ännu starkare.

giveaways

Dock funkar det också med mer allmänna giveaways, till exempel är de flesta av oss i behov av en snygg tygpåse från gång till gång (speciellt under mässor, perfekt tillfälle att dela ut dem där) eller varför inte en exklusiv penna med er logo? Se till att välja en lyxig variant med ett eget fodral/ställ. Då har oftast mottagaren den på sitt skrivbord och påminns kontinuerligt om er fina gåva och gör er till top of mind när det är dags att beställa era varor.

Har ni idétorka när det är dags att välja giveaways? Ta hjälp av en leverantör eller gå in på nätet och scrolla runt för inspiration, ett av marknadens största sortiment finner ni på printoz.se, ni hittar deras produkter här på: giveaways.

Där kan ni med hjälp av smidiga färg och prisinställningar hitta exakt den giveaways som ni och era mottagare förtjänar!